| α/α | 231 |
|---|---|
| Συγγραφέας | Artan Tülay |
| Τίτλος δημοσίευσης | Aspects of the Ottoman Elites’ Food Consumption: Looking for ‘Staples,’ Luxuries’ and ‘Delicacies’ in a Changing Century |
| Μεταφραστής | (δεν έχει οριστεί) |
| Εκδότης ή επιμελητής | Donald Quatert |
| Τίτλος συλλογικού έργου / Περιοδικό | Consump- tion Studies and the History of the Ottoman Empire, 1550–1922 |
| Αριθμός τόμου/Τεύχος | (δεν έχει οριστεί) |
| Τόπος έκδοσης | Όλμπανι |
| Χρόνος έκδοσης | 2000 |
| Αριθμός έκδοσης | (δεν έχει οριστεί) |
| Σελίδες | 107-200 |